Per 31 augustus stopt Lindell Chetwyn met haar werkzaamheden als directeur van Sazyes, voormalig directeur van Psyon, en verlaat zij paraDIGMA groep.

Labeldirecteur Lindell Chetwyn verlaat Sazyes

Vanwege andere werkzaamheden blijft er beperkte ruimte over die nodig is om het label Sazyes verder te laten groeien. Lindell: “Inmiddels is duidelijk dat Sazyes meer aandacht verdient en nodig heeft dan ik met de beste wil kan bieden. Ik draag Sazyes, paraDIGMA groep en alle collega’s een heel warm hart toe en gun de organisatie dan ook een directeur die zich volledig en fulltime op de organisatie kan richten. Naast aandacht voor de organisatie zelf is ook meer tijd nodig voor de aanvragers en overige relaties van Sazyes, en het verder ontwikkelen van alle kansen die binnen paraDIGMA groep liggen.

Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen bij Sazyes en paraDIGMA te bedanken voor de enorm fijne samenwerking in de afgelopen jaren. Er is in de afgelopen anderhalf jaar met hulp van paraDIGMA groep veel in gang gezet en gerealiseerd om de organisatie schaalbaar te maken en daarmee gereed te maken voor groei. Ik heb er vertrouwen in dat Sazyes onder paraDIGMA groep mooie kansen krijgt om het label door te ontwikkelen en te versterken.”

Wie de werkzaamheden van Lindell gaat overnemen, wordt nog bekend gemaakt.